Wie we zijn

Maak kennis met Agyss

Agyss werd opgericht in 2008 en paste een nieuwe methodiek toe in zowel het rekruteren als het selecteren van kandidaten. Agyss is gespecialiseerd in actieve rekrutering van kandidaten en richt haar op kandidaten van midden en hoger management niveau. Agyss werkt vooral voor bedrijven in het KMO segment evenals voor grote bedrijven in de regio Vlaanderen. Als oprichter van Agyss kan Gerda Glorieux haar carrière als volgt samenvatten:

Sfeerbeeld Agyss

Als oprichter van Agyss kan Gerda Glorieux haar carrière als volgt samenvatten:

“Na mijn studies als ingenieur en eerste tewerkstelling als technical sales engineer in de waterbehandeling, was ik 13 jaar districtverantwoordelijke bij een speler in de top 3 van de uitzendwereld in België. Vervolgens werd ik aangesteld als verantwoordelijke over een 18 tallig team van HR consultants bij een HR dienstverlener in de top 5 van België. In 2008 besloot ik Agyss op te richten vanuit de vaststelling dat bedrijven nood hadden aan een HR specialist voor het rekruteren en selecteren van talent. Met mijn opgedane expertise in zowel de uitzendwereld als in de selectiewereld en met mijn van nature uit resultaatgerichtheid en analystische geest, probeerde ik voor Agyss een methodiek te ontwikkelen die efficiënt én klantgericht is.”

Sedert begin 2013 startte Agyss met een nieuwe businesslijn namelijk LOOPBAANBEGELEIDING, hierbij geeft Agyss advies rond uw lange termijn loopbaan en fungeert Agyss als objectief klankbord. Agyss begeleidt medewerkers die op dit ogenblik werkzaam zijn en behoefte hebben aan heroriëntering, kortom Agyss helpt hen bij het vinden van professioneel geluk. Agyss werkt met een gecertificeerd stress en burn-out coach.

“In recruiting, there are no good or bad experiences - just learning experiences!”

Ons team

Gerda Glorieux
Zaakvoerder

Tel.: 09/387 01 79
Gsm: 0475/23 06 85
gerda@agyss.be

Lieselot Rosselle
HR Consultant

Tel.: 09/387 01 79
lieselot@agyss.be

Stef Van Renterghem
Partner

Tel.: 09/387 01 79
Gsm: 0476/994549
stef@agyss.be

Axelle Peire
HR Consultant

Tel.: 09/387 01 79
axelle@agyss.be

Marthe Hanssens
Stagiair

Tel.: 09/387 01 79
marthe@agyss.be

Waarin onderscheidt Agyss zich:

Icoon vakkennis Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent

Vakkennis

Bij de opstart van elke samenwerking wordt een diepgaand intakegesprek gevoerd met de opdrachtgever. De consultant en de zaakvoerder van Agyss zijn steeds samen aanwezig zodat er voor de opdrachtgever steeds een dedicated consultant wordt aangeduid en iemand die back up is. De expertise van de consultant is er één van minimum 15 jaar ervaring en ze hebben een master niveau.

Icoon resultaatsgarantie Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent

Resultaatsgarantie

Wij behalen resultaat bij zeer moeilijk invulbare profielen dankzij een actieve en gerichte benadering. 94% van alle vacatures die toevertrouwd werden aan Agyss werden gemiddeld binnen de 3 maanden succesvol ingevuld. Deze resultaten behalen we dankzij een professionele HR aanpak: het opstellen van een juist functieprofiel met de juiste functietitel, een efficiënte telefonische screening, een goede Selectie Radar methodiek en een follow-up van de nieuwe medewerker binnen de nieuwe job.

Icoon aanpak Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent

Aanpak

Agyss pakt de zaken op een ethische, eerlijke en objectieve manier aan naar kandidaten toe. Naar bedrijven toe zijn we transparant in ons communiceren en spelen we kort op de bal qua rapportage. We blijven ook doorzetten tot we het bekomen resultaat gerealiseerd hebben.

Sfeerbeeld Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent

Onze waarden

Gedrevenheid, met enthousiasme & passie werken we aan het te bereiken doel en dit met het nodige uithoudingsvermogen.

Klantgerichtheid, we beschouwen de tevredenheid van onze klanten als een hoge prioriteit en onderzoeken voortdurend hun wensen en handelen daar naar.

Efficiëntie, we houden van doelmatigheid en willen ten alle tijde TIJD voor onze klanten besparen.

Eerlijkheid, we willen een betrouwbare & loyale partner zijn voor de organisaties, voor de kandidaten & voor onze interne medewerkers.

Respect, we kijken graag BETER & MEER naar die ander waardoor we kwaliteiten in iemand beter waarnemen.

Sfeerbeeld Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent
Sfeerbeeld Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent
Sfeerbeeld Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent

Onze missie & visie

Het is onze missie mensen te helpen professioneel geluk te vinden en bedrijven nog succesvoller te maken.

Via nieuwe HR methodieken helpen wij kandidaten succesvol een volgende stap in hun loopbaan te zetten en verbinden we hen met passende organisaties. Via het aantrekken van en samenwerken met mature consultants slagen we erin onze organisatie te doen groeien.

  1. Activating careers
  2. Generating added value
  3. Young and mature thinking
  4. Stimulating minds
  5. Strong in culture

Let's connect!

Volg ons op Facebook, Instagram en Linkedin