Referenties

Wat zeggen kandidaten over Agyss?

Bij Agyss voel je meteen dat je persoonlijke ontwikkeling en succes op de eerste plaats komen. Pas na een eerste gesprek en analyse worden mogelijke vacatures op maat voorgesteld. In tegenstelling tot de concurrentie, zal Agyss niemand aanbrengen enkel en alleen om de vacature op te vullen. Er wordt steeds gezocht naar de perfecte kandidaat voor elke plaats. Daar wordt niet alleen de werknemer maar ook de werkgever beter van.

M.G.  Accountant Dossierbeheerder boekhoudkantoor

 

Welke beleving houdt u over aan het contact met Agyss? Heel positief omdat jullie de tijd nemen om de sollicitant te leren kennen. Ik kon ook heel open zijn over mijn verwachtingen en twijfels. Er was een band van vertrouwen. Welke zaken vindt u anders in de aanpak? Agyss is ECHT begaan en dat zorgt voor EXTRA vertrouwen. Agyss is heel goed ingelicht over wat de klant zoekt, waardoor de sollicitant de juist info krijgt. Het aftoetsen van de feedback van zowel de sollicitant als werkgever is een pluspunt. In elke stap van het proces werd ik op de hoogte gesteld.

K.D.C.  Kandidaat boekhouder fiscalist – 2de finale kandidate

 

Sinds enige tijd werk ik als Human Capital Manager voor Lava, een consultancy bedrijf in Gentbrugge. De weg naar Lava heb ik mede te danken aan Agyss. Lava was reeds geruime tijd op zoek naar een ervaren professional om part time het HR beleid richting te geven, en die bovendien de Lava-genen in zich had. Een combinatie die niet eenvoudig bleek. Lava had de zoektocht aan Agyss uitbesteed. Gerda Glorieux, zaakvoerder van Agyss, had mijn profiel gespot via sociale media en contacteerde me. Het traject dat we samen liepen, en dat leidde tot een succesvolle samenwerking tussen Lava en mezelf, was zeer grondig, professioneel en snel. In een diepte-interview bij Gerda kon ik mijn ervaring grondig toelichten. Gerda peilde naar mijn verwachtingen, wie ik ben als persoon, wat professioneel wel en minder goed bij me past. Na elk gesprek bij Lava was er grondige en snelle opvolging door Agyss. Gerda zorgde voor feedback in de twee richtingen. Zij informeerde mij zeer snel hoe de mensen bij Lava de gesprekken hadden ervaren, en ik kon mijn ervaring gedetailleerd bij haar kwijt. Deze werkwijze creëerde vertrouwen, en zorgde voor een open communicatie. In een notendop: de grondige kennis van haar klant, mensenkennis, zorg voor open en snelle communicatie zijn de kernkwaliteiten van Gerda Glorieux en haar team. Deze combinatie leidde tot een sterke match tussen Lava en mezelf. Een succesvol verhaal in alle opzichten.

Katleen Willemsen – Human Capital Manager – Lava Consulting Gent

Afbeelding Agyss
Afbeelding Agyss

Wat zeggen personen die loopbaanbegeleiding volgden over Agyss?

Door Corona was het niet mogelijk om fysiek contact te hebben met Gerda en haar team.  De technologie heeft uiteraard z’n best gedaan zodat m’n gesprekken toch konden doorgaan.  Je start misschien met een schrik maar na 1 min voel je al op je gemak.  Super wat Gerda en haar team doet.

Y.v.H. – Loopbaanbegeleiding 2021

 

Samenwerking verliep heel vlot en professioneel. Ik heb tips en advies gekregen die ik kan toepassen in de praktijk en ik doe dit ook. Uitstekende dienst en service!

E.D.S. – Loopbaanbegeleiding 2019

 

In een periode waarin ik het allemaal niet meer wist, ben ik bij Gerda van Agyss terechtgekomen. Samen hebben we een traject doorlopen, waarbij ik terug helderheid en duidelijkheid kreeg dankzij de vele inzichten in mijn sterktes, minder goede kanten en mijn persoonlijkheid. Dankzij deze inzichten kon ik mijn loopbaan in eigen handen nemen en acties ondernemen om nu gericht een nieuw pad te bewandelen.

E.V. – Loopbaanbegeleiding 20219

Als plus vijftiger kan ik nu uit ervaring melden dat het geen sinecure is om opnieuw op de arbeidsmarkt te komen. Dankzij een professionele aanpak, met een gezonde kijk op de echte realiteit maar met bijzonder veel gevoel voor de echte mens die in mij schuil gaat, kon ik er tegenaan. Met vallen en opstaan maar steeds met dat extra duwtje in mijn rug op het juiste moment. Zoveel dankbaarheid voor mijn coach Gerda die me op een fijne manier mijn toekomst een nieuwe wending gaf.

M.O. – Loopbaanbegeleiding 2019

 

Deze ervaring van begeleiding, is uitermate professioneel. Door deze begeleiding ben ik terug op het goede spoor terecht gekomen.

J.H. – Loopbaanbegeleiding 2018

 

Persoonlijk merk ik dat mensen heel vaak zijn geneigd om vast te houden aan eerder gemaakte professionele keuzes, niet stil te staan bij alternatieven, niet out-of-the-box te (durven) denken. Vaak houdt men in de loop van een carrière ook steevast de ingeslagen weg aan, en kijk je niet verder dan je comfortzone. Dit was tot op zekere hoogte ook het geval bij mezelf. Elkeen die zich hierin herkent, kan ik een coachingsessie bij Agyss/Gerda aanbevelen. Op een professionele en persoonlijke manier wordt grondig in kaart gebracht waar je eigen sterktes en interesses zich situeren. Van daaruit wordt verder gewerkt naar professionele alternatieven, pistes waarbij je eerder nog niet stil stond. Een niet onbelangrijk deel van het werk dien je zelf te doen. Agyss/Gerda reikt je echter wel op een professionele manier de nodige tools en inzichten aan om verder aan de slag te gaan.

L.D.H. – Loopbaanbegeleiding 2017

 

Op 5/4 van dit jaar werd ik op kantoor onwel. De combinatie van werk, nieuwbouwproject en gezin was me niet alleen mentaal maar ook fysiek te veel geworden. Ik ging diezelfde avond bij mijn huisarts. Die bevool mij aan in loopbaanbegeleiding te gaan en gaf me de contactgegevens van Gerda door. Ik heb de dag erop meteen contact opgenomen en een eerste sessie volgde al vlug. Al van bij de eerste sessie had ik een erg goed gevoel. We kwamen heel snel tot de essentie van mijn problemen en daar ben ik nog in de periode dat ik de sessies volgde mee aan de slag gegaan. Ik voel me nu enorm gelukkig en heb zowel op professioneel als privé acute vlak de rust gevonden die ik dit voorjaar helemaal kwijt was. De rol van Gerda in dit proces was voor mij cruciaal.

D.d.P. – Loopbaanbegeleiding  2017

 

Dankzij de persoonlijke en psychologische aanpak van Agyss kon ik op een moeilijk moment in mijn loopbaan tot inzichten komen, knopen doorhakken en beslissingen nemen. Agyss hielp me ook de drempel van het solliciteren overwinnen. Een aanrader voor iedereen die de voortekenen van een burn-out voelt opkomen.

E.S. – Loopbaanbegeleiding 2017

 

Ik heb gekozen voor loopbaanbegeleiding bij Agyss omwille van het traject dat Gerda Glorieux zelf heeft afgelegd. Methodische aanpak die in mijn geval mijn sterktes bevestigden. Daarnaast hebben we samen enkele werkpunten kunnen definiëren.

A.P. – Loopbaanbegeleiding 2016

 

Dankzij de loopbaanbegeleiding bij Agyss heb ik mij gerealiseerd wat voor mij de “core values” zijn, die zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak moeten aanwezig zijn om mij goed te voelen. Dit heeft mij geholpen om beslissingen te nemen over mijn huidige loopbaan en een richting te kiezen voor mijn toekomst.

S.P. – Loopbaanbegeleiding 2016

Sfeerbeeld Agyss | Recrutering, loopbaanadvies & stress- en burnout coach in Gent

Wat zeggen klanten over Agyss?

De eerste samenwerking met Agyss is heel vlot verlopen. Het eerste gesprek was een grondige kennismaking met het bedrijf en de functie. Agyss was al heel snel in staat om onze bedrijfscultuur aan te voelen. Diepgaande vragen en contact met de medewerkers hebben een duidelijk inzicht gebracht op de openstaande vacature, zodat een heel gerichte zoektocht kon beginnen. Na een aantal weken konden de eerste kandidaten voorgesteld worden en bleek dat er al een goede screening gebeurd was vooraf. Anderzijds kregen we wekelijks een duidelijke rapportering over het aantal gecontacteerde kandidaten, het aantal gescreende kandidaten en doorgestuurde kandidaten. Een persoonlijke opvolging van de kandidaten en advies m.b.t. de persoonlijkheid van de kandidaten stelden ons in staat een goede keuze te maken.

Ann Dhont – Managing Director – Spiromatic Nazareth

 

Ik wil jou bedanken voor de geweldige ondersteuning én een dikke pluim geven. Het is echt heel aangenaam met jou te werken!  Kandidaten & wijzelf zijn zeer tevreden over de manier waarop je met hen omging tijdens het interview. Job-omschrijving maar ook toelichting van KAEFER was meer dan duidelijk en je bracht onze visie goed over. Dankzij jou een geslaagde selectie.

Anke Stevens –  HR Manager – KAEFER België

 

 

Afbeelding Agyss

Agyss pakt de opdrachten die wij hen toevertrouwen methodisch en efficiënt aan. Daarbij is de samenwerking altijd zeer aangenaam en de opvolging kort op de bal. Agyss stelt de juiste vragen en maakt een scherpe analyse van de kandidaten. Onze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

Patricia Sélis – HR Manager – Rf-Technologies Oosterzele

 

De samenwerking met Agyss heb ik ervaren als heel natuurlijk en spontaan. Op een professionele manier staan ze als objectieve partner tussen beide partijen. Hun absolute sterkte is dat ze aandachtig luisteren naar wat uw behoeften en verwachtingen precies zijn. Op deze manier hebben ze voor mij de rol van ‘matchmaker’ perfect vervuld.

Stijn Vandebuerie – Marketing & Communication Manager – Savaco Kortrijk

 

Na deelname Radar-workshop bij Agyss, waarbij de nadruk gelegd werd op attitudegericht interview, was ik helemaal overtuigd van de methodiek die Agyss hanteert. De eerste samenwerking bleek een bevestiging van dit vermoeden.

Martien Snoeck – Personeelsverantwoordelijke – Santens NV Oudenaarde

Afbeelding Agyss
Afbeelding Agyss

Bij Agyss wordt écht geluisterd, gepolst en gevoeld naar de wensen, noden en ambities zowel van de kandidaten, als van de werkgevers. Men neemt de tijd om de juiste match te vinden en op die manier werknemers en werkgevers echt positief te servicen. Mede dankzij gerichte gesprekken schatten de consultants de wensen van kandidaten en werkgevers vaak scherper in dan ze dat zelf kunnen, wat tot hele mooie samenwerkingen leidt.

Stephanie Van Ooteghem – Office Manager – Bevas Events Lochristi

 

Met Agyss samenwerken kan ik als volgt samenvatten: kwalitatief en pragmatisch. Er is trouwens een aangename manier van werken waardoor ik kan zeggen dat ik met een correct gevoel terugblik op de samenwerking.

Piet D’Haeyer – Managing Director – Pedeo Hogedrukgieten Oudenaarde

Let's connect!

Volg ons op Facebook, Instagram en Linkedin